QUI SOM

Som una empresa dedicada a l’intercanvi cultural entre Catalunya i Japó. Organitzem viatges al país nipó a la mida de cada client, tan per grups, per empreses, com per particulars, volem que conegueu el Japó d’una manera diferent.

Us acompanyem a viure aquest país al vostre gust, al vostre ritme, descobrint de la ma dels receptius locals de parla espanyola cada racó del país que us endinsaràn en aquesta cultura mil·lenària i sorprenent.

L’equip de Japó.Cat som el Tessin Sano , nascut al Japó però fa 3 dècades que viu a Catalunya, gran coneixedor de les dues cultures.
Fa temps que es dedica a organitzar viatges tant pels japonesos com pels catalans. I la Mercè, viatgera i enamorada de les cultures, ha treballat en varis àmbits del turisme com a guia, en hotels i en agències majoristes i minoristes.

No som una agència convencional, sinó que proposem una experiència inoblidable adaptant-nos als elements que busca cadascú en el viatge. Podreu conèixer en profunditat un país i una cultura, a través de les experiències i la interacció amb la gent local.