Cuina japonesa a Solsona
KINOKO és una paraula japonesa que significa bolets i la traducció literal seria ”el nen petit de l’arbre”. Aquest fong que sorgeix d’un espai tant natural, com és el bosc, ens suggereix simplicitat, naturalitat i frescor. I és així com nosaltres entenem la cuina que oferim, on la base és l’ús de d’ingredients naturals i de proximitat per garantir-ne la qualitat.

CUINA

La cuina és una cultura vital, és per això que volem seguir la filosofia de l’autèntica cuina japonesa, que per a la preparació dels seus plats, es serveix de d’aliments frescos i naturals. La nostra cuina gaudeix d’hortalisses japoneses i del país, cultivades a l’hort d’una masia del Solsonès, Casa Cirera de Munt.

Així doncs, amb tots aquests ingredients oferim als nostres clients, plats tradicionals del Japó i plats més moderns i fusions inspirades en la terra catalana.

Els japonesos tenim molta sensibilitat per les quatre estacions, per tant preparem els plats segons els ingredients que corresponguin a cada temporada.

Activitats

Culturals

Una de les principals línies d’activitat que hem portat a terme durant tots aquests anys, han estat els intercanvis culturals entre Catalunya i Japó. Entenem que la gastronomia forma part de la cultura, és per això que volem donar a conèixer la gastronomia tot fent servir ingredients de qualitat i de proximitat.

Horaris

De dimecres a dissabte
13:30 - 15:30 | 21:00-22:30

Diumenge
13:30 - 15:30

Ubicació

Direcció:
Av. Cardenal Tarancón 18
Solsona, 25280 Lleida

Obrir en Google Maps